Härlig middag med fiskspett och kål
Sockervisp
Sockervisp
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st
  • 4 citrongräs 400 g vit fisk
  • 2 scharlottenlökar 1 röd chili
  • 1 näve färsk koriander
  • 1 msk fisksås
  • saften av 0,5 lime 1 tsk socker
  • 0,5 tsk salt
  • 1 äggvita olja till stekning
  • 500 g vitkål, gärna färsk
  • 2 msk rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk riven ingefära
  • 1 röd chili
  • 70 g färsk spenat
  • 2 msk ostronsås
  • salt
  • 1 dl jordnötter
  • koriander, färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.