Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Igår gjorde jag mitt första träningpass på en månad, så länge har jag haft paus p. Och så den här rätten som jag hittade recept på hos Gradinskan, också den enkel och mycket god
Så var det första sommarmånaden då, får hoppas att det märks på vädret snart också. =PJobbat kortdag idag, Delar med mig av receptet på en kaka jag och barnen bakade i eftermiddag
Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party. Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd
På ett av mina jobb har det varit massor utav möten under den senaste tiden. Jag måste börja skriva en postit och sätta på dörren, eller en påminnelse i mobilen, för det här med att ta med bakverk till divere ställen kan vara svårt att komma ihåg
Efter att ha inspirerats av matlagningen på TV 4 i går morse, men utan att minnas receptet exakt, blev det pasta med grönkål, bacon, lök och parmesan i en härlig sås med grädde, till middag
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygden en bit utanför London. Vädret höll så vi kunde njuta av poolen, spela fotboll på gräsmattan och grilla på kvällen
Jag pratar ju ofta om att det är viktigt att planera sin mat och ta med sig mat om man inte vet vad som finns tillgängligt på vägen, och många av er är redan experter på matlådor och att ta med er mat när ni reser
Roligt att prova på nya saker. Strö över lite ost och lägg på valfri topping. Så himla gott var det, och på något vis så känns det lite nyttigare än “vanlig” hemmagjord pizza
Tiden går så otroligt fort och denna veckan var det återigen min tur att bjuda på kaka på jobbet. Men glöm inte lite bär på toppen för det gör susen och jag tror att blåbär skulle vara ett bra alternativ till jordgubbarna som jag hade idag
Go´kväll på er. Har inte hunnit uppdatera på några dagar. Föreläsningen handlade delvis mycket om positivt tänkande och att vi faktiskt duger som vi är och är värdefulla, riktigt energipåfyllare var denna föreläsning
Jag pendlar tre timmar om dagen och jag tränar ofta på kvällen på vägen hem. Jag lagar mycket mat på helgerna och portions- eller styckfryser, så att jag på morgonen bara kan plocka fram en lunch och lägga till en tomat eller en bit gurka och sedan är det klart
Bjöd på chokladtårta med hallon se nedan och sommartårta med bär se recept på jobbet. Så smidigt att göra innan, frysa ned, ta med och låta det tina i kylen på jobbet till eftermiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.