Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Toppa med fint strimlad salladslökoch rostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetor ochchevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
tillsammans med en god grönsallad. Jag åt bara en grönsallad till men kan tänka mig att det passar utmärkt till lammfärsburgare, eller varför inte något grillat så här på sommaren
Just dadlarna passar perfekt i salladen - de ger den där sötman som fulländar rätten. Så jag blandade ner saffranet med rumsvarmt smör och sedan smetade jag in hela blomkålenmed saffranssmöret
Mixa äggulor och olja (du måste ha samma temperatur på äggulorna och oljan) kraftigt till en majonnäs och smaksätt med senap, vinäger, pressad vitlök, salt och peppar
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Lägg salladen på ett fat, därefter päronen och osten. Sallader & grönsaker /. massor med smak och perfekt som förrätt eller till ochmed middag, lägg till ett gott bröd och saken är biff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.