Jag toppar min mazarinkakamed sockerfri jordgubbsylt eller hallonsylt. Många tycker nog att det kan låta lite konstigt med bönor och dylikt i bakverk, men jag lovar er att man inte känner smaken av detta, och ingen skulle kunna gissa att det var bönor i
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Krämigt och gott. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Späd på med lite vatten om det blir för tjockt. Hetta upp och smaka av med salt, cayennepeppar och ev mer vin, strö över persilja och servera med en klick aioli och ett mustigt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.