Chokladkakan ska fortfarande vara kladdig. Det lev en mjuk och kladdig kaka med mycket chokladsmak. Den är inte så mastig, då den är gjord på äggvita, keso, kokosmjöl bland annat och avokado istället för smör
Denna favorit är en chokladkakamed kaffefrosting. Chokladkaka. Även om jag inte tycker om att dricka vanligt kaffe på grund av det beska, tycker jag mycket om själva smaken och att baka med det
Jag toppade med egengjord vaniljkvarg gjord på naturell kvarg, sötströ och vaniljpulver. Mixa avokadon och ägget, blanda sedan i alla torra ingridienser och tilstätt sist vattnet
Mosa en avokado och blanda ner de torra ingredienserna. Bröa en springform av mindre storlek (ca 16 centimeter, om du har en med 12 centimeter i diameter kan du göra en muffin bredvid) och häll i smeten. 1 mogen avokado
Hälsosamchokladkakamedavokado, samt choklad- och pepparmyntaglasyr. Chokladen ska inte få paja för mig längre dock, för igår kom jag på en nyttig variant av chokladkaka (kan även göras till kladdkaka) som blev helt otroligt god och som kommer vara "lite mer ok" att äta när chokladsuget väl kommer
Denna mjuka kaka består av en botten innehållande bland annat hälsosamavokado, färska dadlar som bidrar till sötman och smält choklad (vilket jag tycker är extra lyxigt)
Denna mjuka kaka består av en botten innehållande bland annat hälsosamavokado, färska dadlar som bidrar till sötman och smält choklad (vilket jag tycker är extra lyxigt)
Dessutom bidrar det med en god sötma. Det blev ett bra energitillskott innan min mamma kom över för att passa Vincent, medan jag kunde åka iväg för att träna
Förutom chiafrön innehåller min hälsosamma kladdaka avokado, mandelmjöl och är sötad med sötströ. Istället använde jag mig av så kallade chiaägg, som enkelt görs genom att blanda chiafrö med vatten och låta det tjockna till en gelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.