Hälleflundra med knaprigt täcke, nässelrisotto, räksås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skinn- och benfri hälleflundrafilé
  • 5 tsk salt
  • 140 g bacon
  • 2 dl cornflakes
  •  
  • Nässelrisotto
  • 2 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 3 dl avorioris
  • 5 dl hönsbuljong
  • 3 msk parmesan
  • riven
  • 1 dl nässlor
  • hackade förvällda
  • 1 krm svartpeppar
  • nymald
  • 1 nypa salt
  • ev
  •  
  • Räksås
  • 500 g räkor med skal
  • 1 schalottenlök
  • 5 dl liten bit fänkål
  • hackad
  • 5 dl stjälk selleri
  • hackad
  • 5 msk olivolja
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 dl vitt vin
  • 4 dl vatten
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk maizena majsstärkelse
  •  
  • Till servering
  • 16 salladslökar
  • 5 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.