200 g
färska höstkantareller, eller annan färsk svamp
100 g
rökt sidfläsk
2
äpplen
2 dl
Arla Köket® lätt crème fraiche
1 dl
grovhackad färsk persilja
Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g benfri högrev 1 gul lök 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tärning köttbuljong 1 krm svartpeppar 1 msk tomatpuré ½ msk kinesisk soja 3 dl vatten 200 g färska höstkantareller, eller annan färsk svamp 100 g rökt sidfläsk 2 äpplen 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 dl grovhackad färsk persilja
Traditionen att göra en gryta med kött, potatis och den lokala drycken finns även längre norrut. fläsk från grisarna på gården, vin från odlingarna och så lök och potatis
Blanda sedan med olivolja, citronskal och citronjuice. Krossa vitlöksklyftorna på skärbrädan tillsammans med havssalt så det blir som en pasta, använd en sked eller en kniv
Blanda med olivolja och rydda med rosmarin, timjan, salt och peppar och rör runt. Men men vi är ju lite i förändringens fas i hemmet med barn som är på utflyttningsstadie så den kommer inte stå där för evigt, den syns inte så mycket konstigt nog ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.