Höstgryta med öl och kantareller
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st enbär , krossade
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 2 dl bayerskt öl
  • 2.5 dl grädde
  • 0.5 dl rårörda lingon
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk vetemjöl
  • 200 gram trattkantareller
  • 1 st purjolök (ar)
  • 1 st fläskfilé (er)
  • 1 svartpeppar, krossad
  • 1 flingsalt
  • 1 smör
  • 1 olivolja och vinäger
  • 1 salt
  • 0.5 st Rödlök
  • 300 gram vitkål
  • 2 st äpplen, syrliga
  • 4 port tagliatelle

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.