Det är en helt annan sak att laga detta på en stor stekhäll, jämfört med i en vanlig kastrull. Det är få saker, när det är som mörkast, som gör mig så glad som att finna ”gamla” bra foton på somrig mat
Väl på plats med stekhällen uppställd var det bara att börja. För någon månad sedan eller två, lyckades jag i ett svagt ögonblick lova att laga mat på en studentmottagning
Dessa på högrev med bara rikligt med salt och peppar för att hålla ihop sig. Eftersom vi inte orkade baka hamburgerbröd, detta skulle ju trots allt vara en enkel middag, smörstekte vi en skiva gott lantbröd och serverade burgaren på
Högrevsburgare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman. Högrevsburgare. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.