Varför inte världens enklaste LCHF-dessert med färska jordgubbar och en vaniljkräm. Jag tar det som ett gott betyg och visst njöt vi alla av de här himmelskt goda desserterna
Tomatsåsen kan du gärna göra dubbel sats av medan du ändå är igång. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Har ägnat kvällen i köket med att göra en pannkaksrulle med köttfärs. Blev inspirerad av Roy Fares som gjorde en cheesecake med havresmulor i onsdagens morgontvprogram och tänkte att det måste jag bara prova
Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Delar med mig av tvågoda recept från veckans matsedel. Kryddade kycklingen med salt, grillkrydda och smoked paprikapulver, och penslade sen in den med soja
Lägg över degen i oljad plastlåda med lock och vik ihop degen från fyra håll. Jag formade två avlånga limpor och när jag satte in dem på den förvärmda plåten hällde jag också lite kallt vatten på den nedersta plåten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.