1 chilisås
på flaska av ketchuptypBörja med cole slaw. Ansa och strimla kålen. Skala och strimla moroten. Blanda majonnäs och vinäger i en bunke. Smaka av med salt, peppar och socker. Vänd ner grönsakerna och persiljan, blanda väl.
1 Dela
färsen i 4 delar och forma till tjocka biffar. Grilla biffarna ca 5 minuter på varje sida, efterstek 3-10 minuter, beroende på hur du vill ha din burgare, rare, medium eller well done. Låt baconen steka med biffarna de sista 3-4 minuterna. Salta och peppra.
1 Pensla
biffarna med BBQsås, lägg på osten och låt burgarna vila ca 3 minuter. Toppa med bacon och basilika. Peppra.
1 Dela
och grilla brödet under tiden. Lägg biffarna mellan bröden tillsammans med cole slaw och saltgurka. Servera med chilisås.
Vi har inte hunnit att testa så mycket saker på vår stekhäll än, men redan är vi supernöjda. Lördagens grillmiddag blev succé och hamburgarna blev verkligen perfekta
Hemmagjorda burgare på grillen eller i stekpannan, oavsett hur du tillagar dem så de köttiga små rackarna du gör hemma bra mycket godare än de färdiga du hittar i frysdisken
1Högrevsburgare600 g högrevsfärs salt svartpeppar Västerbottensost [ett par skivor]. Bröd1,4 l vetemjöl 50 g jäst 25 g smör, rumsvarmt 5 dl vatten, 37 grader (fingervarmt) 1,5 tsk salt 60 g smör, kylskåpskallt och tärnat i smått
Förra helgen när min syster med familj var här på besök gjorde vi hamburgare. Ett hett tips till er som bor i Örebro är att köpa högrevsfärs på saluhallen
Idag bjuder köket på saftiga högrevsburgare. Kan vara något av det godaste jag vet faktiskt. Vi toppar med härliga tillbehör och självklar en maffig majonäs därtill
Högrevsburgare med hembakat hamburgerbröd är ju bara så fantastiskt gott. Högrevsburgare med. I detta recept har jag en supergod avokadosalsa till som fint balanserar smakerna
Högrevsburgare ( så mycket godare än ”vanlig”) med picklad rödlök. Gårdagens middag. Gjorde iordning en burk med picklad rödlök till midsommar men ni börjar den ta slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.