Tryck ut rätt högt på kanterna. Krämig lingoncheesecake meddulchedeleche, insvept i botten och kanter av pepparkaka och toppad med pistagenötter och citronmeliss
Dulce deleche - fyllda tarter med pistagekrokant och chokladganache. Jag älskar verkligen dulce delecheochdet tillsammans med lite knaprig krokant och en len härlig ganache
Så jag fyllde halva plåten meddulchedeleche (kokad kondenserad mjölk) ochtoppademed havssalt. När de svalnat hade jag på havssalt på de som var fylldamedDulchedeleche
Ja, den är nästan lite för mycket, till ochmed för mig. Om man låter glassen stå och frysa till någon halvtimma efter att den förts över till sin fryslåda, är den inte lika kämslig, och riskerar inte att börja smälta lika snabbt
En saftig bulle och ett glas mjölk gör att en massa underbara barndomsminnen återupplivas. Jag älskar den klassiska kanel- eller kardemummabullen men igår testade jag att göra karlsbaderbullarfylldameddulchedeleche
Fram till hit kan du förbereda och jag gjorde så att jag frös in dem då jag fått det som tips för att de lättare skall gå att tillaga perfekt med en rinnig kärna
Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg. Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i
Smörj och bröa en sockerkaksform. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver. 1Grädda i 150-175 grader i 50-55 minuter. 1Låt den stå några minuter innan den stjälps upp
Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg. Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i
Rör ner dulchedelechenoch rör med en handvisp tills allt löst sig. Ta bort etiketten från burken medkondenserade mjölken och lägg i en kastrull med vatten
Bara rör ihop florsocker med vatten, den ska vara väl utrörd så det inte är några klupar i glasyren. Vispa ägg och socker riktigt pösigt i en bunke, gärna med elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.