Mina topp tre är chokladmuffins, äppelmuffins och Choklad- och cheesecakemuffins. När vi går ut och äter middag på restaurang vill jag sällan äta efterrätten på restaurangen utan föredrar att gå till typ Espresso House för att njuta av deras goda muffins
3 ägg. In i ugnen i 26-30 min (jag hade min kaka i 27 min och den blev inte så kladdig men kan va beroende på ugn också, mina grader stämde kanske inte helt som varmluftsugn tex, men men, man får provsticka så har man mer koll nästa gång Ingredienser. 3 ägg 1 dl kakao
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Sikta ner det i äggsmeten och blanda ihop till en jämn smet. Lägg över en bakduk och låt den svalna medan du gör smörfyllningen
behöver jag nämna att detta var innan jag började träna styrketräning och började leva hälsosamt. (kakan får något högre kalori- och fettinnehåll om du använder vanlig riven kokos)
ägg. Rör försiktigt ned äggen och alla torra ingredienser. ägg. Fyll muffinsformarna till två tredjedelar och grädda i mitten av ugnen i cirka 12-15 minuter
Tillsätt olje- och sirapsblandningen till mjölblandningen. Lägg bollarna, med mellanrum emellan varje (kakorna flyter ut), på en bakplåtspappersklädd plåt
Ca 12-15 st. 10-12 st färska dadlar, urkärnade. 4 st ägg. 2-3 tsk snabbkaffepulver + 2 tsk hett vatten. Tillsätt 1 ägg i taget och mixa till en slät smet. Strö över pumpafrön och grädda mitt i ugnen i ca 30-35 minuter. Ca 12-15 st. 10-12 st färska dadlar, urkärnade. 4 st ägg. 2-3 tsk snabbkaffepulver + 2 tsk hett vatten
Föurotm pofiber så innehåller denna hälsosammakladdkaka förstås avokado, men även kakao, ägg och så lite vanilj (vilket jag ofta använder för att få en lite rundare och mjukare smak)
The post Kladdkakautanägg appeared first on Sofia von Porat. Kladdkakan har blivit en lika stor klassiker som kanelbullar, och är något jag verkligen kan gå och längta efter när jag är bortrest från Sverige en längre tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.