Hälleflundra med sötpotatis, sallad och pepparrotsås
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hälleflundra
  • 600 gr Hälleflundra
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 25 gr smör
  • ½ dl rapsolja
  • Sötpotatis och sallad
  • 700 g Sötpotatis
  • 20 vårlökar
  • 150 g bladspenat
  • 150 gr ruccola
  • 1 dl rapsolja
  • 2 msk flingsalt
  • 1 msk svartpeppar
  • Några kvistar färsk timjan
  • Pepparrotsås
  • 100 gr smör
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 msk nyriven pepparrot
  • Skal och saft från 1 citron
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vitpeppar
  • Hälleflundra 600 gr Hälleflundra Salt Svartpeppar 25 gr smör ½ dl rapsolja Sötpotatis och sallad 700 g Sötpotatis 20 vårlökar 150 g bladspenat 150 gr ruccola 1 dl rapsolja 2 msk flingsalt 1 msk svartpeppar Några kvistar färsk timjan Pepparrotsås 100 gr smör 4 dl vispgrädde 1 msk hackad persilja 2 msk nyriven pepparrot Skal och saft från 1 citron 1 tsk salt 1 tsk vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.