Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros. Dela filéerna på mitten till två tunnare skivor och banka ut dom lätt
Det var rätt så många som nappade på tipset att köpa en rotogrill visade det sig. Nu var det dags igen och den här gången besökte vi Grekland och på min grill fick det snurra gyro på vildsvin
Jag har läst en hel del om att man kan göra gyros med hjälp av sin grill och rotisseriet. Rotisseriet är ett roterande grillspett som drivs av en lite motor på utsidan av grillen
Jag har grunnat ett tag på hur jag skulle få till ett bra spett i grillen och köpte till slut det grillspettset som weber säljer som tillbehör till rotisseriet för att få till det
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.