Gyllene skördesoppa
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • gulbetor, skalade i bitar
  • 1 scharlottenlökar
  • 1 palsternacka
  • 1 potatisar
  • 1 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 1 färsk ingefära
  • 1 färsk gurkmeja
  • 1 kokosgrädde, 400g
  • 1 tahifond el. grön currypasta (kolla om den är vegetarisk)
  • 1 salt
  • 1 olja1. Sätt ugnen på 250 grader (225 om det är en varmluftsugn).2. Skala och skär betor, palsternacka, lök och chili i bitar. Lägg på bakpappersklädd plåt. Ringla på olja. Rosta gyllene i ugn (ca 20 minuter).3. Fräs ingefära, gurkmeja och de rostade rotsakerna i olja. Häll på kokosgrädde, fond och vatten så att det täcker. Koka 10 minuter.4. Mixa slätt och smaka av med salt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.