Gyllene päron med kanderad mandel, vaniljkräm och vinbärscoulis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vinkokta päron
  • 4 små päron
  • ½ vaniljstång
  • 3 dl vitt vin
  •  
  • Kanderad mandel
  • 50 g mandelflagor
  • 1 dl socker
  • 1 nypa flingsalt
  •  
  • Vaniljkräm
  • ½ vaniljstång
  • 2 tsk majsstärkelse
  • 1-2 msk socker
  • 2 dl grädde
  • t ex havre- eller sojagrädde
  •  
  • Vinbärscoulis
  • Lagen från den vinkokta päronen
  • 4 dl frysta vinbär
  • 2 msk råsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.