Baka en sockerkaksbotten enligt receptet här eller köp färdiga tårtbottnar. Recept på vaniljkräm finns också här, men den kan även göras av Marsán Snabb Vaniljsås
Pâte à choux200 g mjölk 200 g vatten 180 g smör 8 g salt 200 g vetemjöl 400 g ägg 40 g kakao. Pâte sucree (mördeg)170 g vetemjöl 200 g rörsocker 160 g smör 28 g kakao 3 g salt
Gustav Trägårdh. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i grova bitar. Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tortilla. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt
Gustav Trägårdh. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i grova bitar. Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak
Gustav Trägårdh. 1. Sätt ugnen på 100 grader. 2. Tillbehör. Skala och koka potatisen. Skölj och dela blomkålen i mindre buketter och tillsätt till potatisen när det återstår 5 min av koktiden
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en springform mycket noga, cm 22 cm i diameter. Rör smör och socker vitt och poröst, tillsätt äggulorna en i sänder under fortsatt vispning
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tortilla. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.