Gult är gott
Finlandssvensk i London
Finlandssvensk i London
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kycklingcurrygryta
  • 4 portioner
  • 600 g kycklingfile
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula lökar
  • 5 msk smör att steka i
  • 3 msk curry
  • 1 msk paprikapulver
  • 5 dl vispgrädde (eller 5 dl kokosgrädde, späd på med lite vatten om det blir för tjockt)
  • 2 dl creme fraiche
  • 2-3 msk kinesisk soja
  • 1 msk svartpeppar
  • Saffranskaka/muffins med creme cheese
  • 1 rund kaka, eller 10-12 muffins
  • 3 dl mandelmjöl
  • Sockerersättningsströ motsvarande 75 gram vanligt socker (ca 1 dl)
  • 1 paket saffran (0,5 g)
  • 125 gr smält smör
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk ekologiskt vaniljpulver
  • 4 ägg
  • Fyllning (jag gjorde halva satsen till mina muffins och det räckte mer än väl)
  • 150 g smör
  • 2 tsk vaniljpulver eller hellr Dr Oetkers vaniljarom
  • 3 krm 200 g philadelphiaost
  • 1 dl sukrin melis eller sötrix flor och lite stevia för att bryta av erythritol bismaken

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.