I helgen gjorde jag en av julens måsten, rödkålssallad gjord med Crock-Pot. I oktober uppgraderade jag minCrock-Pot med en ny utrustad med automatiskomrörningsfunktion
Skala och skär sellerinitändstickssmalastrimlor. Skär cornichonernaitändsticksmalastrimlor. Blanda majonnäs, crème fraiche och pepparrotsvispi en bunke
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Så gjorde jag i helgen, och det var faktisktriktigt skönt. Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdigmiddag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.