Varva lasagneplattor medköttfärssåsoch ostsås. Krydda med salt och peppar. Avsluta med ostsåsen. Vispa samman äggulorna och tillsätt yoghurtoch det mesta av osten
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Lägg i löken, vitlöken och vitkålen och låt de fräsa med en stund. Lägg till grönsaker, krydda lite annorlunda eller så gör du bara exakt så som receptet säger så får du en enkel och god middag som räcker till många
Idag gjorde jag därför en stor gratäng medköttfärsoch vitkål. Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor
4 4 potatisar 1 paprika 1 gul lök 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Till servering gräddfil ev varmt vitlöksbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det är något med den torkade paprikan, kumminen, cayennepepparn och soppformatet… Ät i en djup skål som du liksom kan hålla om och krypa tillsammans upp med, så värmer soppan från händerna och magen ut i hela kroppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.