Gulasch på grytbitar från vildsvin med svenska smaker
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 timmar till
  • Drygt 1 kg grytbitar från Vildsvin, annat vilt, lamm eller nöt
  • 500 g morötter
  • 500 g palsternacka
  • (500 g persiljerötter)
  • (500 g fast potatis)
  • 4 röda paprikor
  • 3 gula lökar
  • 4 vitlöksklyftor 1/2 chili smör
  • 2 msk mortlade kumminfrön
  • 4 msk rökt paprikapulver
  • 4 msk tomatpuré
  • 1/2 dl koncentrerad viltfond
  • vatten
  • salt/peppar
  • 4 äpplen pepparrot
  • youghurt/crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.