Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, ochför den delen även i andra bönburkar
Kvarg naturell Pesto salt peppar en skvätt tabasco ocholivolja Blanda efter eget bevåg. Många undrar nog vad kvarg ärochvaddetärför skillnad på kvarg och Kesella
Men vad tusan, nu har vi ju passerat nyåret snart ärdet väl vår igen. Inbillning eller inte, huvudsaken det smakar braochdet gör det så jag tror jag fortsätter med det ett tag till
Eftersom gurkmeja innehåller eterisk olja så hjälper det till med upptaget men om du intar kurkumin i form av kosttillskott behöver du tillsätta någon form av fett
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
ex fiberhusk, xanthan gum och andra bindande ingredienser som ägg kan man ändå få glutenfria bakverk att få lika bra konsistens som de bakverk gjorda på mjöl innehållande gluten
För min del blir detgärna till en rejäl texas chili på högrev, eller fint skivadeför att få fart på köttfärssåsen, eller varför inte fylla dem med ost och helgrilla
Vad gör jag med detta då. Jo jag tar en kik i kylen och ser vad som erbjuds. Detärför övrigt alltid bra med en välfylld kyl det liksom gynnar kreativiteten en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.