För att återgå till plåtbröden beställde vi in både en ”Björklund” med lammkött, rödlök, bearnaisesås och ruccola samt ”Sjökaptenen” bestående av kallröktlax, tomat, rödlök, svartpeppar, pepparrotscreme och ruccola
Här är ett förslag på hur man kan servera kallröktlax för att det ska se smarrigt ut. Kallröktlax i skivorCitron i skivorCreme fraiche utduttad med matskedfinhackad rödlökfinhackad gräslökdillkvistarHär har jag lagt laxduttarnapå en kokospannkaka
Skär den rökta laxen i småbitar. Tillsätt laxen och efter några sekunder grädden. Blanda ner i pannan med laxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Lägg upp laxskivornapå en tallrik. Lägg ner kräm i en sprit och spritsa ut krämen snyggt pålaxen. ca 200-250 gram kallröktlax i skivor. ca 200-250 gram kallröktlax i skivor
Lax (och röror. Mosa laxen med en gaffel i en bunke tillsammans med senap, lök och crème fraiche. 2012 blev det en finfin laxrörapå goda knäckesticks. 200 g varmrökt lax. 200 g varmrökt lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.