Grytstekt vaktel med krämig potatisgratäng och haricots verts
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 4 vaktlar
  • salt
  • peppar
  • 1 dl vitt vin
  • kalvfond
  • 1 dl vatten
  • 100 g smör
  • 8 potatisar fasta
  • 2,5 dl grädde
  • 2 msk persilja, hackad
  • 1,5 dl parmesanost, riven
  • 2 klyftor vitlök, hackade
  • 250 g haricots verts
  • 1 silverlök, skuren i ringar
  • Vaktlar och skysås25 g smör 4 vaktlar salt peppar 1 dl vitt vin kalvfond 1 dl vatten 100 g smör
  • Potatisgratäng8 potatisar fasta 2,5 dl grädde 2 msk persilja, hackad 1,5 dl parmesanost, riven 2 klyftor vitlök, hackade salt peppar
  • Servering250 g haricots verts 1 silverlök, skuren i ringar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.