Gryta med rödvin och kantareller - Icakuriren
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g grytbitar
  • 2 msk smör
  • 1 st gul lök
  • 1 msk vetemjöl
  • salt
  • 2 msk kalvfond
  • 1.5 dl rödvin
  • 15 st schalottenlökar
  • 1 msk fransk senap
  • 2 dl kantareller
  • 2 dl champinjoner
  • 2 msk färskost
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 500 g grytbitar av griskött 2 msk smör 1 st gul lök skalad och skivad 1 msk vetemjöl salt och svartpeppar 2 msk kalvfond 1.5 dl rödvin + 1 dl vatten 15 st schalottenlökar 1 msk fransk senap 2 dl kantareller 2 dl champinjoner 2 msk färskost med vitlök 2 dl matlagningsgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.