av grytanmed cayennepeppar och salt. Få ingredienser men mycket smak är det i denna gryta. Servera med kokt, ugnsstekt eller pressad potatis och grönsaker
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” med kyckling och chorizo. Det går bra det med. Den här grytan blev jättegod, jag älskade den och den var riktigt enkel att göra (så som många grytor)
En snabblagad mustig och god grytamed lite hetta. Stek först korven, lägg över i en gryta, bryn köttet i fettet från korven i omgångar, lägg över i grytan
 Smaka av grytanmed salt och peppar. Nu när det går mot mörkare tider och temperaturen sjunker därute, smakar det riktigt gott med grytor av olika slag
Garnera grytanmed saltgurka, oliver och persilja. Lägg över kött och lök i en ny vid gryta. Hetta upp en stekpanna och bryn grytbitarna med löken i lite smör
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. Glatt överraskad hittade jag en påse med små avlånga godsaker vid namn Amandine som enligt utsago skulle ha en smörig och fyllig smak
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Jag serverade grytan tillsammans med jasminris och en god sallad. Het kycklinggrytamed chorizo. Precis innan serveringen vänds resterande tomathalvor ner i grytan
Häll vattnet i grytanoch börja koka på medelhög värme. Lägg i en gryta. Låt detta koka i totalt två timmar nu och späd med extra vatten ifall det ser ut att koka torrt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.