Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, somtill kanelbullar, cirka 40 x 50 cm
Servera soppan med bröd. Rör om tills osten smält. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Vi serverade vår smarriga nudelsallad till tonfiskbiffar som är så smaskiga och passar bra till. Börja med att rosta sesamfröna i en torr, het stekpanna tills de börjar få en svagt brun färg
Det är ett brödsom passar perfekt tillsoppa, eller varför inte på en buffe. Mitt tips när du bakar de här bröden (som jag själv fick erfara) är att något sånär hålla dig till det antal brödsom står angivet
Passar nästan till alla maträtter. Idag ska det bli sol i hela landet, man får verkligen en försmak av sommaren och då tänker jag på grillat och en massa goda kalla såser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.