Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet. Stäng av ugnen och låt marängen kallna. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
En läskigt rosa kycklingfärssås, men väldigt god och annorlunda mot vad jag har gjort tidigare. Till lunch idag var det ett paket kycklingfärs som stod och framme och som skulle ätas upp
Eftersom ingen i vår familj är några större gräddälskare och just princesstårtor brukar ju drypa av grädde så täckte jag tårtan med vnailjkräm innan marsipanlocket lades på
Fick supersöta rosa rosorInnan idag lovade jag ju att återkomma med vad jag lagade för födelsedagsmiddag och ibland går det alldeles utmärkt att köra en favorit i repris
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rosa frosting. Rör ner smält smör och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i muffinssmeten
Fetaost- och olivfyllda fjärilskotletter med rosa vispgrädde. Hur som så ligger det fyra rätt så stora fjärilskotletter i kylskåpet och måste tas till vara på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.