I dag gör jag syltad ingefära och det mina vänner, det är jäkligt gott. Att ingefära är en av mina favoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Triss i sylt, tillverkades idag. Det blev jordgubbssylt, blåbärssylt och granatäppelsylt. Smakade sylten till scones/muffinsens jag också gjorde, receptet på dem kommer i nästa inlägg
Skala squashen och dela den på längden. Gröp ur kärnorna och skär köttet i tjocka skivor. Blanda lagen utan konserveringsmedel i en kastrull och koka upp den
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Proteinrika pannkakor med chiasylt. ChiapuddingGrundreceptChiapudding är enkelt att tillaga, smakar gott både som efterrätt och som mellanmål och är dessutom mycket nyttigt
Ingredienser Portioner. 4 125 g smör eller margarin 2 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 dl iskallt vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Provade det här Grundreceptet på muffins som jag hittade på någon hemsida. De går göra precis som det står på receptet, men det går även kombinera på lite olika sätt beroende på vilken smak man vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.