Dessa remsor gör att kanterna inte kanar ner när du förgräddar pajskalet. Jag förgräddar alltid mina pajskal för att få en yta på botten, annars tycker jag degen tenderar att bli blöt av fyllningen
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Ingredienser Portioner. 4 125 g smör eller margarin 2 dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 dl iskallt vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Provade det här Grundreceptet på muffins som jag hittade på någon hemsida. De går göra precis som det står på receptet, men det går även kombinera på lite olika sätt beroende på vilken smak man vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.