Sätt igång glassmaskinen o häll i glassmeten. enligt receptet behöver man inte glassmaskinmen då tar det ca 3-4 timmar. har du en glassmaskin så har du glass på 20-30 min. Se till att glassmaskinssålen stårr i frysen minst 2-3 timmar inne i frysen. Jag gjorde såhär att efter 15 min så hällde jag över glassen i en plastat brödform o ställde in i kylen
Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en skål som tål värme, t ex en glasskål. Nu finns det två alternativ, antingen kyler du glassmixen direkt eller så värmer du upp den igen för att bli lite tjockare
Detta är då min egen kladdkaksglass. Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Glassen gör du enkelt utan maskin och du kan blanda ner din egen favoritkladdkaka
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.