De här grova frallorna kommer nästan från restaurangen Cranks i London. Maskinen gör allt knådande så lätt, vilket är perfekt för mig som faktiskt inte gillar att kladda med deg mer än nödvändigt
Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl. ½ dl olja - kokosolja blev det den här gången, men det går bra med raps, hampa, avocado- eller mandelolja
Smakade nästan som det riktigt grova knäckebröd jag minns från den tid när jag tålde gluten. Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk
Deras grova, danska surdegsbröd var en riktig hit. För min egen del börjar jag alltid dagen med en rejäl frukost, där det så gott som alltid ingår en smörgås med något proteinrikt pålägg och grönt
Pensla sedan bullar med lite vatten (för att de ska få en fin yta) och strö lite rågkross på toppen. Så jag tänkte dela med mig av mitt favoritrecept på frallor
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.