Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärliga kommit till oss först nu. Vi hade ingen aning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme. Bananpannkaka/plättar. 0kommentarer. De flesta av er har sökert redan gjort det men om inte pröva
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Det finns olika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Det absolut lättaste sättet att göra bananpannkakor är att mixa en banan och ett ägg tillsammans och steka smeten som plättar
Den här supersnabba grova limpan har jag hämtat inspiration från Lindas Bakblogg som har recept på en ljus variant av denna som också är riktigt riktigt god
Bananpannkakor4 port2 msk smör1 ägg2,5 dl mjöl2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 msk socker2,5 dl mjölk1 mogen bananSmält smöret och vispa snabbt ner ägget (se till att ägget inte stelnar)
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Jag bakar oftast minst en gång i veckan, och har hittat ett koncept som jag tycker fungerar
Till frukost idag lagade jag ett berg av bananpannkakor med jordnötsfluff och hallon. Bananpannkakor. Toppa bananpannkakorna med jordnötsfluffet och hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.