Seg kolaktig boll fylld med bra energi. 200 g blötlagda fikon 2 h1/2 dl kokosolja flytande1 dl kokosnötsmjöl 2 dl sötmandel1 tsk vaniljPyttelite saltKokos Mixa fikon och kokosolja ett par minuter tills du får en seg kola
Det var en gång en kaxig liten prinsessa som fyllde fyra år. Hon önskade sig en rosa prinsesstårta av sin moster "eller en lila om det inte går med rosa"
29 Oct. 18. 02. Twitter. Facebook. Paj. Nej, boll. 0kommentarer. Snart halloween. Jag har dock inte hunnit halloweenpyssla så mycket i köket eftersom jag tentapluggat för fullt
Antar att det inte låter så gott att äta groda. Men ärligt talat så är det gott, det är bara hjärnan som spökar pga vi inte är vana att äta groda i Sverige
Det här är något mina barn vill att jag skulle ha med mig varje gång jag åkte hem från Norge. Nu jobbar jag inte i Norge sen pandemin så har googlat och översätt ändrat lite så det passar mig
Nutella Cookies. Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Spröd kaka, seg dumlekola och god chokladsmak. Mmmm. De här kakorna hör till mina absoluta favoritkakor. De är farligt goda, superenkla att göra och dessutom proffsigt snygga
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.