Grillspett med krämig fläderpotatissallad och grillad chilisalsa
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • marinad1 kruka basilika 1 klyfta vitlök några kvistar timjan 2 msk honung 1 dl olivolja 1 spansk peppar 0,5 citron, saften från
  • grillspett400 g entrecôte 400 g rökt sidfläsk 400 g färdigkokta rödbetor
  • Potatissallad med flädersaft800 g delikatess- eller färskpotatis, nykokt 100 g gräslök 1 stjälkselleri, tunt skivade stavar 10 rädisor 1 klyfta vitlök, riven eller hackad tillsammans med salt till en smet 1 äpple, i mindre bitar 400 g turkisk yoghurt 2 msk dijonsenap 2 msk honung 2 krm peppar 2 krm salt 0,5 citron, saften 0,5 dl koncentrerad fläderblomssaft
  • Het chilisalsa5 spansk peppar (eller andra chilifrukt med önskad styrka) 20 körsbärstomater 2 rödlökar 3 klyfta vitlök 0,5 dl mörk balsamico 0,5 dl olivolja 2 msk honung 1 dl sötmandel, rostad 1 kruka basilika 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.