Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 0,5 kg fläskfilé, i bitar. 10 prinskorvar. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad
Servera riset tillsammans med den kalla såsen och stekt korvmed hög kötthalt. Finhacka löken, vitklöken och chilin och fräs det sedan tillsammans med det okokta riset i en kastrull
600 g fläskfilé 3 smala kryddigakorvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddigakorvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Den tredje rätten vi provade från matkassen var kryddigkorvmed morot- och ingefärsmos. Dessutom rynkade jag lite på näsan när jag läste om mosen med morot och ingefära
Igår kväll åt vi kryddigfläskfilémed ugnsstekt potatis och avokadokräm (och sallad). Jag smorde in filén med kryddblandningen och lät den dra någon timme
Infilzali i två trä eller metall grillspett (om du använder träspett med grill , bagnali innan). Lägg till spett ochmed två korvar varvat med andra bitar av paprika
Ta upp korvarnaoch bryn köttet i fettet. Bryn korven i en tjockbottnad gryta. Skär 500 gram fläskfiléoch 2 kryddstarka korvar i skivor. Krydda med 1 tsk mejram, salt och svartpeppar. Tillsätt 1 dl syltlök, 1 dl svarta urkärnade oliver, 1/2 dl hackad ättikgurka och 2 st strimlade röda paprikor. Slå på 4 dl köttbuljong och 2 dl matlagningsgrädde, koka i ca 10 min. Skär 10 st färska champinjoner och 1 burk minimajs i mindre bitar, blanda ner och låt allt bli varmt. 500 gram fläskfilé. 2 kryddstarka korvar i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.