Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Marinad. Blanda marinadenoch låt fläskfilénliggai den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 minoch pensla medmarinaden. 0,5 kg fläskfilé, ibitar. 10 prinskorvar. 2 st paprikoribitar. 1 paket bacon. 0,5 dl kinesisk soja. 1 dl rött vin. 2 klyfta vitlökibitar. 1 msk rosmarin. 0,5 kg fläskfilé, ibitar 10 prinskorvar 2 st paprikoribitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket baconMarinad. 2 dl rapsolja 0,5 dl kinesisk soja 1 dl rött vin 2 klyfta vitlökibitar 1 msk rosmarin
Ta ut formen medfläskfilén ur ugnenoch låt köttet vila ca fem minuterinnan det skivas. Lägg köttet på potatisenoch låt stå iugnentillspotatisen är färdig
Smält smör i en litenugnsfast form. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.