Ät som de är till förrätt, eller gör en fräsch lunchsallad som toppas med räkorna. Änglamark har goda räkor som är så schyssta de kan bli idag, mer om det i detta inlägg)
Än är inte grillsommaren över, passa på att göra de sista rycken framför grillen och servera den här fantastiskt fräscha potatisrätten till, den passar bra till allt, speciellt till grillad korv, grillad kyckling eller grillat kött
Möjligen ett nyttigare alternativ -burgare på kycklingfärs. Visst, det är gott det också. Som t ex Scans högrevsfärs, mörad entrecôte och ett tjockare skivat grillbacon, som rätt hanterat bättre klarar den lite tuffare tillagningen över glöd
Servera med ugnsrostade rotfrukter och en härlig yoghurtsås. Det må vara september nu men ännu är inte grillsommaren slut – i alla fall inte om man får döma av det underbara vädret… Varför inte laga söndagsmiddag på grillen idag
Läs mer om hur du beställer den här på Matkärlek. Erbjudande från Matkärlek på min grillbok. Jag önskar dig en lång, varm och härlig grillsommar med naturligt god mat att njuta av
Nu känns det faktiskt som om våren ärhär. När vi kom blev vi först bjudna på en fördrink. Superhärligt. Kombucha är verkligen i ropet nu och spås bli riktigt hett
Allt du behöver göra är att anmäla dig till Grillmässans event här. Grillmässan är Sveriges största event och utomhusmatfestival för allt inom grill, BBQ och utomhusmatlagning
De flesta recepten har jag skrivit om här på bloggen tidigare också, bönburgarna är en klassiker som ni hittar här, den grillade potatisen hittar ni här, spetskålen hittar ni här – men då i en lite äldre lakto ovo vegetarisk version och korvspetten hittar ni här
Gurkrelish är en av grillsommarens favoriter. Gör så här. Gjorde även egna hamburgare på högrevsfärs blandad med bringa och kappa från entrecote, de blev supergoda
Ska användas flitigt till grillsommaren. Sedan så gjorde jag en getostsgratäng men eftersom jag experimenterade lite så blev den tyvärr inte så bra så jag lägger inte ut den här…Men såsen till köttet var super
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.