Häll crème fraiche och mangochutney i en skål. 0,5 dl MangoChutney. 2 dl crème fraiche 0,5 dl MangoChutney 0,5 st chili, röd finhackad 1 tsk curry salt och vitpeppar, malen
Den här kalla såsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli
Möter upp min parhäst Victoria så har vi två dygn med möten och jobb framför oss. Vi hade det till sous vide Rostas i lördags tillsammans med ugnsrostad palsternacka / rödbeta
Tillsätt dessa i en skål med crème fraiche och majonnäs. 0,25 st gul lök, medelstor. 1 st äpple, sött 0,25 st gul lök, medelstor 2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 0,5 dl pepparrot, riven 1 tsk honung 1,5 msk ajvar salt efter smak
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Salta & peppra och krydda ganska rikligt med grillkrydda. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
½. 1 dl mangochutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.