Här kommer en grillsås flygande. Droppa ner oljan medan du rör runt. Grillsåsmedchili och ingefära1 dl chilisås0,5 dl sirap1 tsk soja1 tsk sambal2 vitlöksklyftorca 1 msk riven, färsk ingefära0,5 tsk salt1 dl olivoljaBlanda samman allt utom olivoljan. -Mama Skogly ♥ 1 dl chilisås
Grillsåsmedchili. Krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt grovhackad ingefära, chili och vitlök. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret. I går var det så ruggigt väder att det passade bra med något riktigt värmande, att somrarna kan bli så olika vädermässigt
Kikärtsbiffar medchilisås. Livsmedel. Vegetarisk chili con carneDenna vegetariska chili con carne passar perfekt som vardagsmat och går även utmärkt att ha i matlådan
Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chili och kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Har blivit bortskämda, med sol och lite värme de sista veckorna, men inte idag, brrrrrrr. Det fick bli en värmande chili till middag idag, så vi fick upp värmen igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.