Medan köttet låg på grillen passade jag på att göra en grillsås som penslades på i slutet av grillningen, denna bestod av många ingredienser och är inspirerad av ännu ett recept av Jamie O
Det blev saftiga fläskkotletter med falsk potatissallad. Blanda gräddfil eller creme fraiche med majonnäs, senap, kapris och gräslök, blanda sedan ner det avsvalnade zucchinifräset
Det är precis vad denna bbq-sås har som får koka länge och innehåller många goda kryddor för att bilda en sås med ett väldigt djup och väldigt kryddiga smaker
Dottern skulle ha med sig dessa till en filmkväll hos kompisar. Vi grillade för första ggn i år med och jisses så gott det var så nu sitter man här mätt och nöjd
Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Blanda resten av smöret med det avsvalnade brynta smöret, paprika- och lökblandningen, dill, salt och svartpeppar
Iskallt tyckte maken och barnen men jag tvingade ut hela familjen på terassen för en grillning i den härliga solen och såsom vi har förmånen att ha det, med havet i horisonten
Det bästa är naturligtvis att gå till slaktaren och be om en bit benfri kotlettrad med svål. Lägg steken med svålen nedåt i en braspanna och tillsätt så mycket vatten att det täcker svålen
Pensla på med glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull med övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.