En fin bulle med ett hårt yttre men med ett mjukt och väldoftande inre. Häromveckan fick jag nys om ett nytt tillbehör till grillad, nämligen grillbröd och jag blev genast sugen på att testa
Ett lite festligare alternativ till en vanlig “korv med bröd”, och inte svårt alls. Knåda ihop till en smidig deg och låt jäsa övertäckt medan du startar grillen och sedan grillar korvarna på vanligt vis
För er som var med på bloggen förra året är detta recept inte obekant men för alla nya läsare kommer här instruktionerna till sommarens roligaste grillning
Smält marg, häll i mjölken och rör ut jästen i spadet. Tillsätt 1/2 av örterna. salt och mjöl. Arbeta degen ordentligt , dela i 30 bitar som rullas till bullar som rullas i smält smör
Kontrollera brödet med sticka. Betty-Ann´s Hallonost. Hallonost. Bred på hallonosten på en skiva bred och lägg på en skiva lufttorkad skinka 2 Dl Havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.