En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kryddmix till grillat (i det här fallet med smak av chipotle och citrus). Servera med vattenmelon- och fetaostsalladen ochgrilladepotatishalvor (helt frivilligt)
Mest för syns skull serverades även klyftpotatismed vitlök och rosmarin. Servera medklyftpotatis. Till det grillade köttet serverade jag en chevrékräm på en opastöriserad chevréost som rullats i aska
Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostad potatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillatmed det lite söta som bryter av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.