Grillat kanelfläsk med färsk vitcoleslaw
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port 5oo g rökt sidfläsk eller stekfläsk, skivat
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk malen koriander
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 msk farinsocker
  • 1/2 huvud färsk vitkål, finstrimlat. (Lite beroende på vad du får tag i för storlek)
  • 1 msk farinsocker
  • 1 tsk fransk senap
  • 3 msk majonäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl cremé fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.