I medköttet. Denna marinad är supergod och med det som blir över gör man en bbq-sås. 2 vitlöksklyfot. 1 msk mogen paprika (vi hade spetspaprika). 2 vitlöksklyfot. 1 msk mogen paprika (vi hade spetspaprika)
Smakaavmed salt, peppar och soja. Gör ett rutmönster på biffarna med en stekspade. Servera såsen till biffarna med den stekta löken, kokt potatis, tomater och kokt broccoli
Servera med kokt potatis, turkisk yoghurt, ajvar relish, färska tomater och rödlök. Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter
Salta, peppra och pensla dem med oljan. Servera med. Rivet skal och saft av 1 välborstad lime. Såsen. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter
Paprika & fetaostpaj medsmakav citron ca. Den är fantastiskt god med en tydlig fräsch smak. Äntligen kan jag dela med mig av receptet på denna magiskt goda paprika-fetaost paj med citron
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär och svartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.