Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklökenoch blanda denmedsalladsskotten
Som tillbehör hade jag en salsa på mango, koriander, tomat, lime och lök till. Om blomkålen är så mjuk att du kan mosa/vispa med elvisp den så skulle jag rekommendera att göra det
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Grillade tomater (mjölkfri). Tomater, lök och vitlök blandades medspenatoch jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra medvilken korv som helst
sesamolja + neutral olja till stekning (till exempel kallpressad rapsolja). Lägg över på ett fat, torka ur pannan, och upprepa procedurenmed resterande mängd gyoza
Mixa fetaosten ihop medyoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig salladpå morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kostenigen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.