Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Jag laborerar ganska mycket med smaker och hetta och är väldigt flitig med att smaka av ordentligt . O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Grilladekycklingspett. Blanda majonnäs med creme fraiche och kryddor. Kör vitkål med skärblad i en mixer eller hushållsassistent (kan man också skära det tunt för hand)
Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll. Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme
Lägg spetten i en plastlåda med lock och förvara kallt. Varva korv och kyckling på dubbla grillspett. Blanda olja och chilisås och förvara i en skål med lock
Koka upp grädden med citron och vitlök och koka ner tills hälften återstår. Lägg pastan och kycklingen på tallrikar och strö över parmesanost och rädisor
Till detta serveradejag potatisspett samt en salsa gjord på tomater ochgrillade grönsaker. Denna gång har jag fuskat lite och använt mig av en färdig marinad då det är lite bökigt att ta med sig alla ingredienser för en natt borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.