Servera allt medgrillade korvar och ett glas rött. Grillade även färsk vitkål, hasselbackspotatis på sötpotatis och gjorde en fantastiskt god tomatsalsaoch även en vitlökssås
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenenoch se till att de får marinaden runt om
Gnid in marinaden ordentligt i köttet Och lägg i en form där den precis får plats. Marinad. Lägg revbensspjällen på grillen och låt dom ta färg innan du vänder på dom
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.