Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Tillagar man bitarna hela med termometer och låter köttet vila ordentligt efteråt så blir det riktigt saftigt och gott
oregano och timjanTillagning. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Först ut ur recepthögen drar vi den marineradeochgrillade potatisen. Usch och fy vilket trist väder det har blivit, regntunga skyar som läcker vatten på oss
Finriv vitlöken och blanda ner den i yoghurten, blanda sedan i potatisen och alla grönsakerna. Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senap och inlagd lök
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Valfria grönsaker, jag hade paprika och lök. Fileérna satte jag på spett tillsammans med lite grönsaker, toppengott till exempelvis en sallad eller lite nykokt färskpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.